Varmebehandlede paller

Vores varmebehandlede paller overholder FAOs internationale standard ISM15 for varmebehandlet træemballage. Træet kommer fra bæredygtige savværker i Baltikum og Sverige, hvilket sikre at vi behandler naturen så skånsomt som muligt.

Har din virksomhed brug for varmebehandlede paller til transport af varer eller opbevaring? Her på siden finder I helt sikkert noget, der kan bruges! Uanset hvad der skal pakkes, lagres eller sendes, så hjælper vi dig med at finde frem til den helt rigtige løsning.

Vi har næsten alle former for paller – alle varmebehandlede. Det er ikke altid den billigste og optimale løsning at gøre brug af eksempelvis EUR-paller. Derfor har vi et stort udvalg af engangspaller til et hvilken som helst størrelse til et hvilket som helst brug.

Varmebehandlede paller til professionelt brug

Det er ikke alt, der kan transporteres eller opbevares på standardpaller. Derfor går vi i samarbejde med jer ind og finder den helt perfekte løsning til stort og småt gods. Hvis vi ikke allerede har den rette engangspalle i sortimentet, så producerer vi den blot i de mål, som du ønsker. Vores engangspaller i specialstørrelser lever, som altid, op til vores høje kvalitetskrav, således du er sikret et produkt, der holder!

Vores varmebehandlede paller er underlagt strenge kvalitetskrav, således du altid er sikret et holdbart produkt, der kan klare alt slags vejr og andre forhold.

Vi har mange års erfaring inden for produktion af både paller, emballage og meget andet inden for transport og opbevaring af varer. Denne erfaring har gjort os fleksible og i stand til hurtig levering af såvel små som store serier, hvilket har gjort os til en foretrukket leverandør.

Vi gør altid brug af de bedste materialer – det viser vores erfaring, er det, der virker. Vi lægger vægt på, at kunden er i højsædet og får den bedste oplevelse hver gang. Kundens tilfredshed er det, som betyder mest for os – en tilfredshed som vi skal opnå ved at levere et produkt, som ingen anden konkurrent kan.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed, når det kommer til engangsemballage.

Se også vores: Trækasser