Tremmekasser

Leder du efter den perfekte løsning til transport af flere emner på én palle, så er tremmekasser den perfekte løsning. Her har du mulighed for at pakke flere forskellige varetyper på én enkelt palle ved blot at placere dem i mindre kasser i tremmekassen. Derved behøver du ikke placere hvert emne på hver sin palle, hvilket er spild af plads. Du kan også dele varerne op efter kategori, hvilket gør det nemmere for modtageren at finde frem til de varer, som der blev bestilt. Tremmekasser er en simpel investering, der kan spare din virksomhed mange penge, men på samme tid er det også en løsning, der kan give ekstra kundeservice.

Hvis du transporterer forskellige varer, kan du med fordel gøre brug af en tremmekasse. Ikke blot fordi, din virksomhed sender mange forskellige varer i forskellige størrelser samtidig til samme kunder, men også fordi, at det bliver nemmere for modtageren at udpakke varerne. Også hvis din virksomhed hovedsageligt producerer små dele, kan det være en fordi at gøre brug af tremmekasser. Alt i alt giver tremmekasserne mange nye muligheder i forhold til en almindelig palle.

Tremmekasser i varmebehandlet træ

Tremmekasser produceres med en pallebund, hvilket vil sige, at de er nemme at transportere rundt, hvis man gør brug af en palleløfter eller truck. På samme tid er tremmekasserne holdbare – vi producerer dem i varmebehandlet træ, som kan holde til at få slag, så varerne er godt beskyttet og bliver holdt samlet i tremmekassen. Træet vi anvender leveres fra bæredygtige savværker i enten Sverige eller Baltikum og det overholder ISPM15-standarden.

Vi har mange års erfaring inden for transport og emballering af varer – en erfaring, som har gjort det muligt, at udvikle nogle af markedets bedste løsninger til fordel for vores kunder. Hvis du ønsker en skræddersyet løsning til din virksomhed, så kan du kontakte os i dag!

Se også vores: Transportkasser