Transportpaller

Transportpaller er et vigtigt element i enhver virksomheds transport af varer og produkter. Det er pallen der ligger fundamentet for en sikker transport, hvor varerne ikke risikerer at vælte eller falde sammen, fordi pallen braser sammen under transport. Vi tilbyder en lang række højkvalitets transportpaller, der er holdbare og pålidelige, således du kan være sikker på, at din forsendelse kommer sikkert frem.

Vi tilbyder adskillige typer og størrelser af transportpaller til virksomheder – alle er dog fremstillet i varmebehandlet træ der overholder ISPM15-certificeringen. Vores produktion af paller til transport lægger vægt på kvalitet, holdbarhed og lasteevne. Når du laster dine varer på vores transportpaller skal det være velvidende om, at de kommer sikkert frem – uden en skramme.

Transportpaller i standard- og specialstørrelser

Vores sortiment består både af standardpaller såsom EUR og EPAL, men vores speciale er specialproducerede paller til transport af jeres produkter. Her bestemmer du selv størrelsen på pallerne – f.eks. mål, lasteevne samt dimensioner. Transportpaller med specialmål er skræddersyet til din virksomhed, således at du kan laste bestemte typer af varer mest effektivt. Det betyder, at du både sparer tid og penge!

Sammen finder vi en løsning, som passer lige netop din virksomhed. Vores produktion er fleksibel og kvalitetsstemplet, så du altid er sikret en god oplevelse, når du gør brug af vores produkter. Vi lægger vægt på træ i høj kvalitet, når vi skal producere dine paller.

Vi har mange års erfaring inden for produktion af paller, emballage og transportkasser, og vi ved, hvor vigtigt det er for virksomheder, at kunne udnytte pladsen bedst muligt både når det kommer til lagring og transport af varer. Vi ligger inde med en stor viden om, hvordan din virksomhed bedst kan optimere jeres transport af produkter ved brug af skræddersyede paller.

Vil du gerne vide mere om, hvad vi kan gøre for din virksomhed? Kontakt os i dag!

Se også vores: Varmebehandlede paller