Transportkasser

Vi fremstiller transportkasser i varmebehandlet træ, som overholder ISPM15-standarden, i alle tænkelige størrelser og udformninger specielt til din virksomhed. Vores kasser er stærke og fantastiske til professionelt brug, hvor det er vigtigt at varerne ikke bliver skadet under transport. Vi producerer både transportkasser til ekstra-skrøbeligt eller stort gods, der måske har brug for lidt ekstra plads. Træemballage er en fleksibel løsning, der vil hjælpe jeres virksomhed, hvis I ofte sender skrøbeligt gods til kunder rundt om i landet eller på eksportmarkederne.

Transportkasser til sikker transport på bil, skib eller fly

Vi tilbyder professionelle løsninger inden for transportkasser til ethvert formål, for at dække lige netop din virksomheds behov for sikkerhed i forbindelse med transport af jeres varer og produkter. Vores forsendelseskasser er, kort sagt, det sikre valg, hvis din virksomhed ønsker, at godset skal komme sikkert frem. Især vores transportkasser i træ er det perfekte valg, og er et af vores populære produkter hos vores kunder. Her får du en kasse der kan tåle slag og kan holde til de meste, uden der sker brud. Vi tilbyder forskellige dimensioner alt efter, hvor sikkert du ønsker, det skal være!

Vores transportkasser er egnet til mange forskellige former for transport af varer i alle størrelser. Vi har både forsendelseskasser til små og store produkter, hvor sikkerheden skal være i højsædet. Også farligt gods tilbyder vi løsninger til. Vi producerer både transportkasser i standardmål og specialmål, så der er noget til ethvert behov. Desuden har du mulighed for at få din virksomheds logo eller navn på kasserne!

Med vores årelange erfaring inden for transport og emballering af produkter får du et produkt, der er gennemtestet og klar til brug i et professionelt henseende. Én ting er sikkert – vælger du en af vores løsninger, vil vi gøre vores bedste for at leve op til jeres forventninger.

Kontakt os allerede i dag så du kan sikre dig at dit gods har den bedste platform at blive transporteret på!

Se også vores: Eksportemballage