Trækasser

Sender din virksomhed ofte små eller store produkter til jeres kunder? Så har vi helt sikkert en løsning, der passer til dig og dine behov. Vores trækasser er skræddersyet til dine behov, alt efter hvad du skal transportere. Vi har flere års erfaring inden for produktion af kasser i træ og anden emballering og tilbehør til transport. Derfor kan vi give dig den helt rigtige rådgivning omkring, hvilke størrelser af trækasser du skal bruge, for at få dækket lige netop dine behov.

Du kan få vores trækasser i almindelig træ og krydsfiner i mange forskellige tykkelser – alt efter hvor hårdfør du ønsker, at kassen skal være, og hvad du skal transportere. Hvis du ønsker at få vejledning omkring, hvilken løsning der er perfekt til din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os. Vi skræddersyer en løsning, så den passer til lige netop dine produkter!

Trækasser i høj kvalitet

I vores produktion er der stor fokus på, at vi benytter varmebehandlet træ i høj kvalitet, der er holdbart og som er godkendt i forhold til ISPM15-standarden. Det er vigtigt for os, at vi kan producere trækasser, som vi kan stå inde for og som kan holde til det meste. Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder, at de kan transportere deres varer og produkter uden at skulle bekymre sig om nedskrivninger som følge af ødelagte kasser og varer. Der er intet værre end tabt fortjeneste! Husk derfor at vælge en trækasse, der er dimensioneret til de produkter, der pakkes i den.

Ved at gøre brug af de bedste råvarer producerer vi nogle af de mest holdbare trækasser til professionelt brug. Kasserne leveres helt eller delvist samlet efter kundens valg. Dette gør, at du kan spare plads på opbevaringen af dine trækasser. Materialerne brugt i produktionen er ligeledes miljøvenlige, således vi mindsker vores aftryk på jorden.

Kontakt os for at få mere information omkring vores produkter i varmebehandlet træ.

Se også vores: Tremmekasser