Specialpaller

Der er mange penge at spare ved at effektivisere sin virksomheds transport og logistik. En af de nemmeste måder, hvorpå man kan gøre dette, er ved at udnytte pladsen bedst muligt på hver enkelte palle. Ved at købe specialpaller med specifikke mål til din virksomhed, har du mulighed for at udnytte pladsen bedst muligt på hver enkelte palle – og det kan betyde både mindre pakketid og et mindre antal af paller, som nemmere kan stuves sammen på lastbilen. Alt dette kan være med til at mindske din virksomheds omkostninger til transport!

Det naturlige valg for specialpaller

Hvis din virksomhed står og skal bruge specialpaller til jeres varer og produkter, så er vi det naturlige valg. Vi har mange års erfaring inden for produktion af specialpaller og alle pallerne er produceret i varmebehandlet træ der leveres fra svenske og baltiske savværker, samt lever op til ISPM15-standarden. Sammen finder vi en løsning, som passer dig og din virksomheds behov, så du kan mindske omkostninger til transport og lager. For at bestille dine paller, skal du blot kontakte os med de specifikke mål på jeres produkter. Hvis du ikke ved, hvilke mål du skal bruge, kan vi hjælpe dig.

Vi stiller selv de strengeste krav, når det kommer til kvalitet, lasteevne og råvarer i produktionen af vores specialpaller. Vi ved, hvor vigtigt det er, at pallerne kan holde til brug ude i virksomhederne. Både når det kommer til transport og opbevaring, skal pallerne kunne holde til at få slag, vand, varme og kulde. Vi fremstiller paller, der lever op til vores høje kvalitetskrav, så man undgår beskadiget produkter og andre problemer for jeres kunder. Det er derfor, at kvalitet er en selvfølge for os.

Skal vi bygge specialpaller med skræddersyede mål til din virksomhed? Kontakt os i dag – sammen finder vi en løsning, som passer til lige netop dine behov.

Se også vores: Transportpaller