Engangspaller

Har din virksomhed brug for engangspaller til transport af varer eller opbevaring? Her på siden finder I helt sikkert noget, der kan bruges! Uanset hvad der skal pakkes, lagres eller sendes, så hjælper vi dig med at finde frem til den helt rigtige løsning. Fælles for vores engangspaller er, at de alle er produceret i varmebehandlet træ leveret af bæredygtige svenske eller baltiske savværker, samt de overholder ISPM15-standarden. Vi har næsten alle former for paller – både standard paller såsom EUR- eller EPAL-paller samt ¼, ½ eller helpaller, men også vores specielt designede engangspaller og kasser. Det er ikke altid den billigste og optimale løsning at gøre brug af eksempelvis EUR-paller. Derfor har vi et stort udvalg af engangspaller til et hvilken som helst størrelse til et hvilket som helst brug.

Engangspaller også i specialstørrelser

Det er ikke alt, der kan transporteres eller opbevares på standardpaller. Derfor går vi i samarbejde med jer ind og finder den helt perfekte løsning til stort og småt gods. Hvis vi ikke allerede har den rette engangspalle i sortimentet, så producerer vi den blot i de mål, som du ønsker. Vores engangspaller i specialstørrelser lever, som altid, op til vores høje kvalitetskrav, således du er sikret et produkt, der holder!

Vi har mange års erfaring inden for produktion af både paller, emballage og meget andet inden for transport og opbevaring af varer. Denne erfaring har gjort os til en af de mest populære leverandøre af emballage og paller til virksomheder i Danmark. Vi gør altid brug af de bedste materialer – det viser vores erfaring er det, der virker. Vi lægger vægt på, at kunden er i højsædet og får den bedste oplevelse hver gang. Kundens tilfredshed er det, som betyder mest for os – en tilfredshed som skal opnås ved at levere produkter, som altid lever op til vore kunders forventninger. Vi fremstiller engangspalle løsninger indenfor kort tid uanset, om det drejer sig om 1 eller 500 stk.
Kontakt os i dag for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed, når det kommer til engangsemballage.

Se også vores: Specialpaller