Engangsemballage

Hos os finder I et kæmpe udvalg af kundetilpasset engangsemballage til jeres virksomhed. Vi tilbyder alt tænkeligt inden for engangsemballage i varmebehandlet træ, der overholder ISPM15-standarden, til transport og indpakning. Vores professionelle løsninger sikrer dig et godt og holdbart produkt, der kan bruges i mange forskellige henseender. Her fås en gennemtænkt løsning med emballage i mange forskellige mål og størrelser, således din virksomhed kan få den helt rette emballage til jeres varer. Emballagen er et vigtigt element for sikker transport. Hvis ikke emballagen er holdbar risikerer man, at skulle lave store nedskrivninger på varer, der er blevet transportskadet. Gå ikke på kompromis med kvalitet – hos os finder du engangsemballage i holdbare materialer.

Engangsemballage til ethvert formål

Vi har et kæmpe sortiment af engangsemballage i træ til ethvert formål – så hvis der er noget, din virksomhed står og mangler, kan du helt sikkert finde det her. Hvis du søger en løsning udover vores standard produkter, udarbejder vi en holdbar løsning specifik til dig. Vi indgår et samarbejde med kunden for at finde en holdbar løsning til enhver problemstilling. Sammen skaber vi den perfekte emballageløsning til din virksomheds produkter.

Ønsker du, at din virksomheds logo skal fremtræde på engangsemballagen, eller skal emballagen produceres i en helt bestemt størrelse? Intet problem – det klarer vi. Vores mange års erfaring gør, at vi ved, hvor vigtigt det er, at emballagen er funktionel og ser godt ud på samme tid. Ikke nok med, at emballagen skal kunne holde til det meste, så skal den også være med til at brande din virksomhed. Derfor ved vi, hvor vigtigt det er, at din virksomhed kan få opfyldt individuelle ønsker om design og funktionalitet. Gennem vores erfaring, har vi opbygget en fleksibilitet der gør os i stand til hurtig leverance af engangsemballage, uanset om der er tale om små eller store serier.

Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for din virksomhed!

Se også vores: Varmebehandlet træ emballage