Eksportemballage til erhverv

Når det kommer til transport af varer og produkter, er det alfa og omega, at eksportemballagen har den korrekte dimensionering. Det er ikke kun vigtigt, at størrelsen på emballagen passer – den skal også være fremstillet af holdbare materialer, så produkterne når frem til kundernes destination uden transportskader. Emballagen er kort sagt vigtig, for jeres virksomhed at fokusere på. Det helt rigtige valg af emballage kan medføre en betydelig reduktion i transportskader samt en effektivisering af selve pakkeprocessen, hvilket i sidste ende kan nedbringe jeres virksomheds omkostninger markant!

Eksportemballage – smarte løsninger

Du har sikkert nogle helt specifikke behov, der skal tage hånd om, og vi kan helt sikkert finde en målrettet løsning til jeres virksomhed. Vi har mange års erfaring med udviklingen af fleksible løsninger, der har hjulpet mange virksomheder med at effektivisere deres transport af varer på tværs af landegrænser. Vores smarte eksportemballage løsninger udvikler vi i samarbejde med vores kunder, så vi altid er sikre på, at eksportemballagen er gennemtestet og klar til brug i et professionelt erhvervshenseende. Højkvalitets emballage er ikke kun i jeres virksomheds interesse, men også i jeres kunders!

Holdbare & grønne materialer

Vores produkter er produceret i bæredygtigt og varmebehandlet træ, der overholder ISPM15-standarden, af høj kvalitet for at sikre, at jeres gods kommer sikkert frem. Desuden gør vi meget ud af at vore råmaterialer kommer fra bæredygtige skovbrug for at mindske vores aftryk på miljøet. Ved at benytte eksportemballage produceret i bæredygtigt træ støtter jeres virksomhed ikke blot kampen for et bæredygtigt samfund – I støtter også jeres egen virksomheds CSR-profil.

Kontakt os i dag – sammen finder vi den optimale løsning til jeres virksomhed.

Se også vores: Engangsemballage